ایجاد شغل و کارآفرینی

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ 0
ایجاد شغل و کارآفرینی
در نظام ارزشی دین مبین اسلام مقوله ایجاد شغل وکارآفرینی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. حیات طیبه که درقرآن به آن اشاره شده
  • مَنْ عَمِلَ صلِحاً مِّن ذَکرٍ أَوْ أُنثی وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَوةً طیِّبَةً وَ لَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسنِ مَا کانُوا یَعْمَلُونَ
    هر کس عمل صالح انجام دهد در حالی که مومن است، خواه مرد باشد یا زن، به او حیات پاکیزه می بخشیم و پاداش آنها را به بهترین اعمالی که انجام دادند، خواهیم داد. سوره نحل آیه 97

راه خوشبختی دنیا و سعادت آخرت را به انسان می نمایاند. با مراجعه به روایات و تفاسیر، می بینیم مصادیق متعددی برای "حیات طیبه" نام برده شده است مثل:
  •  قناعت
  •  رزق روزانه
  •  عبادت توام با روزی حلال
  •  توفیق بر اطاعت از فرمان خدا
  •  روزی حلال

البته باید توجه داشت که موارد فوق تنها بعضی از مصادیق روشن "حیات طیبه" هستند چرا که این تعبیر در آیه بصورت مطلق آمده است.در نتیجه "حیات طیبه" مفهوم وسیع و گسترده ای دارد که همه این موارد و غیر آنها را در بر می گیرد. 

شناخت  ظرفیت استعدادها و توانائی ها، راههای شکوفائی این استعدادوخلاقیت ها، مسیر ایجاد کسب روزی حلال ، ضرورت آموختن کار و پیشه  و... همگی از اجزای لازم  جهت اجرای امر مهم ایجاد شغل و کارآفرینی است که انسان را بسوی حیات طیبه وجامعه را به سمت جامعه ای پاک با اقتصادی سالم وپویا رهنمون است. 
  • پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم
    خداوند، تلاش و کار و کوشش را بر شما مقرر داشته است؛ پس بکوشید».(نهج الفصاحه)
    «هر کس از راه، حلال برای استغنای خود و خانواده اش تلاش کند، مانند کسی است که در راه خدا جهاد کرده است و هر کس با تلاش و آبرو، در پی حلال دنیا باشد، در مرتبه شهدا خواهد بود».(محمد باقر مجلسی، بحارالانوار، ج 100، ص 10.)

با تقدیر از کارآفرینان شایسته کشور اسلامی مان.شما هم می توانیددر صورت تمایل به معرفی خیرین ایجاد شغل وکارآفرینی ویا ارائه پیشنهاد وخاطره با ما تماس بگیرید.